דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

  • כרוב אדום - יחידה בינונית (1539 גרם)
    קצוץ דק
  • תפוח עץ ללא קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (340 גרם)
    תפוחי סמית מגורדים גס
  • אגוזי מלך - 1/2 כוס - סה"כ (45 גרם)
    קצוצים (עדיף גס)
  • אננס - 1/4 גודל ממוצע - חלקים אכילים - סה"כ (163 גרם)
    2 פרוסות אננס חתוכים לקוביות
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    חתוכים
  • מיונז - 2 כפות - סה"כ (30 גרם)
    אפשר להוסיף לפי הטעם
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב אדום עם תפוחים ואגוזים
שילוב נהדר של טעמים
  • 1 לערבב את הכרוב עם כל המצרכים.
  • 2 לתבל עוד במידת הצורך.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 16.6% 10.1% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב