דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה ובטטה בתנור
תוספת תפוחי אדמה ובטטה
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, ופורסים לפרוסות דקות בעובי עד כחצי ס"מ. מעבירים לקערה, מתבלים במלח גס ומערבבים.
  • 2 מערבבים את שמן הזית עם הדבש והתבלינים, יוצקים על תפוחי האדמה והבטטות ושוב מערבבים.
  • 3 מרפדים בנייר אפייה תבנית פיירקס עגולה (או תבנית אחרת שמתאימה). מסדרים ומשלבים את תפוחי האדמה והבטטות מסביב - מתחילים מהדפנות למרכז. מוסיפים את 1/2 כוס המים לתבנית ומפזרים מעל את הסומק.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180-190 מעלות למשך כשעה. תחילה אופים כחצי שעה מכוסה בנייר כסף, אח"כ מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד הזהבה.
  • 5 מגישים לשולחן עם התבנית בה אפינו ונהנים מתוספת תפוחי אדמה ובטטה מושלמת בתנור!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 11.6% 6.3% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב