מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד טעימה וקלה שכל אחד יכול להכין
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 לערבב את המצרכים היבשים, להוסיף את המצרכים הרטובים ולערבב ידנית היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
- 3 לרסס תבנית אפייה בספריי שמן, לצקת את העיסה, לאפות במשך כ- 50-55 דקות ולקרר.
- 4 לשבור את השוקולד המריר לקוביות ולהניח בקערה. להרתיח את השמנת ולצקת על השוקולד, להמתין כדקה ולערבב היטב. לצקת את השוקולד החם על העוגה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
בימים חמים רצוי לשמור את העוגה במקרר ולפני ההגשה לחמם כ- 10 שניות במיקרוגל.
ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26 או תבנית סיליקון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
27.5% |
11.9% |
58.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב