דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים לשבועות
עוגת פירורים מושלמת במילוי גבינה, צילום: אסף לוי
  • הכנת הבצק:
  • 1 שמים במיקסר עם וו לישה את החמאה והסוכר, ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.
  • 2 מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבל, מוסיפים מלח ואבקת אפייה וממשיכים לערבל.
  • 3 לבסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה, עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
  • 4 מוציאים את הבצק מהמיקסר למשטח מקומח קלות ומחלקים אותו לשני חלקים לא שווים: 1/3 ו- 2/3.
  • 5 מרדדים את שני החלקים לעובי של כשניים שלושה ס"מ. את ה- 1/3 מניחים בתבנית בקוטר 26 ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 15-20 דקות, עד שמזהיב.
  • 6 את ה- 2/3 מניחים בתבנית רגילה מרובעת שטוחה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 20-25 דקות, עד שמשחים. מניחים להתקרר ולאחר מכן טוחנים לפירורים.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מערבבים בקערה את הסוכר ואינסטנט הפודינג.
  • 2 במיקסר עם מטרפה במהירות גבוהה, מקציפים חצי מכמות השמנת וכאשר השמנת מתחילה להתעבות מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואינסטנט הפודינג.
  • 3 לאחר מכן מוסיפים את שאר השמנת וכאשר היא מתחילה להתעבות שוב, אך עדיין במצבה הנוזלי, מורידים את המהירות למהירות נמוכה ביותר, ומוסיפים את תמצית הוניל והגבינה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  • 4 שופכים את התערובת לתוך התבנית העגולה מעל הבצק האפוי, ומעל מפזרים את הפירורים.
  • 5 מכניסים את העוגה להתייצב במקרר למשך שעתיים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26.

הכמות מותאמת לתבנית בקוטר 26 ול- 10-16 מנות (תלוי בגודל).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 35.6% 9.1% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב