מצרכים למתכון
486 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
תפוח עץ אפוי עם צימוקים ואגוזים
- 1 שוטפים את תפוח העץ היטב, בעזרת תפוחן מוציאים את הליבה (ניתן להכין עם כמה תפוחים שרוצים - מכפילים את הכמויות של שאר המצרכים בהתאם לכמות הרצויה. הכמות המתכון היא למנה אחת).
- 2 מסדרים את התפוח בפיירקס חסין חום (אם מכינים מספר תפוחים אפויים בתנור - הם צריכים להיות צמודים זה לזה).
- 3 ממלאים את החור שיש באמצע עם צימוקים ואגוזים.
- 4 מערבבים את הממתיק שבחרנו עם מעט מים (החישוב נעשה בערך 2 כפות מים לכל תפוח וכפית סוכר/דבש או חצי שקית ממתיק לכל תפוח). ממתיק לבחירתכם: סוכר/סוכרזית/אגבה/דבש.
- 5 שופכים מעל התפוח מעט מהתערובת.
- 6 מפזרים קינמון מעל, מכסים ואופים ב- 165 מעלות למשך כ- 20 דקות.
- 7 בודקים את התפוח ואופים בערך עוד 20 דקות. התפוח צריך להיות רך אך לא מעוך כמו פירה. זמן האפייה יכול להשתנות בהתאם לגודל התפוח.
- 8 רוטב היוגורט: מערבבים גביע יוגורט עם חצי כפית קינמון וממתיק לפי הטעם.
- 9 להגשה: ניתן להגיש את התפוח חם, פושר או קר, ולשפוך מעליו את היוגורט. ניתן לקשט עם פירות טריים ועלי נענע.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אפשר לאכול אותו חם, ואפשר גם לאכול קר מהמקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.2% |
16.1% |
12.4% |
64.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב