דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

561 גרם לכל המתכון

  • עלי טורטיה - יחידה (70 גרם)
  • פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • בצל ירוק - יחידה בינונית (25 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פסטרמה על גחלים - 150 גרם
    להשתמש בפסטרמה מקסיקנית פרוסה
  • לבבות דקלים - 2 יחידות
    פרוסים לעיגולים
  • תירס גמדי - 2 יחידות
    חתוכים לרצועות
  • הגוואקמולי
  • אבוקדו - 1/2 יחידה בינונית ללא קליפה - סה"כ (87 גרם)
    מעוך
  • פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם)
    קצוץ דק דק
  • בצל - 1/2 יחידה קטנה - סה"כ (32 גרם)
    בצל אדום קצוץ דק דק
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל)
  • מלח - קורט
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - קורט
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כריך מקסיקני
טורטיה מקסיקנית עם פסטרמה, צילום: יח"צ
  • 1 מרסקים את האבוקדו ומערבבים עם כל מצרכי הגוואקמולי.
  • 2 מחממים את הטורטיה על מחבת יבשה למשך דקה שתיים.
  • 3 מורחים את הגוואקמולי על פני הטורטיה ומשאירים שוליים של 2 ס"מ.
  • 4 מניחים את הפסטרמה (להשתמש ב"פסטרמה מקסיקנית") על פני שטח הגוואקמולי ומעל מסדרים פלפל אדום טרי, בצל ירוק, לבבות דקלים פרוסים ותירס גמדי.
  • 5 מגלגלים, חוצים ל- 2 ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר הגילגול עוטפים בנייר סנדוויץ` כמו סוכריה ואז חותכים - כך מקבלים טורטיה לא מלכלכת וארוזה.

הערך התזונתי לא כולל את לבבות הדקלים והתירס הגמדי. המתכון באדיבות השפית רות אוליבר לזוגלובק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 17.3% 24.3% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב