מצרכים למתכון
561 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
טורטיה מקסיקנית עם פסטרמה, צילום: יח"צ
- 1 מרסקים את האבוקדו ומערבבים עם כל מצרכי הגוואקמולי.
- 2 מחממים את הטורטיה על מחבת יבשה למשך דקה שתיים.
- 3 מורחים את הגוואקמולי על פני הטורטיה ומשאירים שוליים של 2 ס"מ.
- 4 מניחים את הפסטרמה (להשתמש ב"פסטרמה מקסיקנית") על פני שטח הגוואקמולי ומעל מסדרים פלפל אדום טרי, בצל ירוק, לבבות דקלים פרוסים ותירס גמדי.
- 5 מגלגלים, חוצים ל- 2 ומגישים.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
לאחר הגילגול עוטפים בנייר סנדוויץ` כמו סוכריה ואז חותכים - כך מקבלים טורטיה לא מלכלכת וארוזה.
הערך התזונתי לא כולל את לבבות הדקלים והתירס הגמדי. המתכון באדיבות השפית רות אוליבר לזוגלובק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.2% |
17.3% |
24.3% |
49.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב