דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.19 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כריך איטלקי
ג`בטה איטלקית עם פסטרמה, צילום: יח"צ
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים בטטה, שמן זית, מלח, פלפל שחור וסוכר כמו סלט.
  • 3 מסדרים על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור ל- 25 דקות ומצננים.
  • 4 חוצים את הג`בטה ל- 2 חלקים. מורחים על התחתית פסטו, מסדרים רצועות פלפל קלוי ומעל מחצית מרצועות הבטטה.
  • 5 מסדרים שכבה של פסטרמה (להשתמש ב"פסטרמה איטלקית") ומעל שכבה של נקניק סלמי איטלקי ויתרת רצועות הבטטה. מסדרים את החסה וסוגרים עם מחצית הג`בטה הנותרת.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שווה למרוח גם את המחצית השנייה של הג`בטה בפסטו - זה יוסיף המון!

הערך התזונתי לא כולל את עלי החסה המסולסלת. המתכון באדיבות השפית רות אוליבר לזוגלובק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 26.5% 16.7% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב