מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 2 סירות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב מפנקת במיוחד
- 1 לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אך לא רכים מדי, ולהניח להם להתקרר לגמרי.
- 2 לחצות כל תפוח אדמה (אפשר לקלף אך לא חובה).
- 3 בעזרת כפית להוציא בזהירות את תוכן תפוח האדמה (לא את כל התוכן אלא רק מעט כדי ליצור שקע).
- 4 להניח פרוסת עגבניית שרי, לפורר מעט מהגבינות שאוהבים ולפזר אורגנו או עירית קצוצה (לפי הטעם).
- 5 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כ- 20 דקות עד שהגבינה זהובה ומבעבעת.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להשתמש במבחר גבינות קשות נוספות כמו גאודה ורוקפור.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
11% |
25.2% |
57.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב