דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (12-14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיף טורטיה עם מטבל שעועית אדומה
מתאים מאוד לאירוח
  • 1 לבשל את השעועית (שהושרתה למשך לילה) למשך כ- 40 דקות על להבה נמוכה עד לריכוך, לסנן ולהשאיר את הנוזלים בצד.
  • 2 בשמן חם (ראו מידע נוסף) לטגן את משולשי הטורטיה כ- 2 דקות או עד שמזהיב, ולהניח על נייר סופג לספיגת השמן.
  • 3 להניח במעבד מזון את השעועית, ממרח העגבניות המיובשות, הפלפל הקלוי, השום ושאר התבלינים. לטחון למחית, להוסיף את הנוזלים מבישול השעועית האדומה עד למרקם הרצוי. בשלב זה אפשר לתבל עוד לפי הטעם. להעביר לכלי הגשה ולקשט ברוטב צ`ילי ויוגורט עיזים או כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטורטייה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בכוס שמן לטיגון או לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם השריה ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 29.4% 12.6% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב