דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם פתיבר, ממרח לוטוס ושוקולד
עוגת גבינה טעימה לשבועות ולאירוח
  • הכנת התחתית:
  • 1 מרסקים את הפתיבר, ממיסים את החמאה ומערבבים יחד. מוסיפים 2 כפות סוכר ואבקת נוגט, ומערבבים שוב.
  • 2 את תערובת הפתיבר מרפדים בתבנית 26 עם הידיים, ומעבירים למקרר עד להכנת המילוי.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים במיקסר עם הסוכר לקצב יציב.
  • 2 בקערה נוספת מערבבים את החלמונים, הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה ותמצית הוניל.
  • 3 בקערה בינונית נוספת מערבבים את החלב והקמח, ומוסיפים לתערובת הגבינה. מוסיפים גם את החלבונים, מערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את אינסטנט הפודינג בטעם וניל.
  • 4 מוציאים את התבנית מהמקרר ושופכים את תערובת הגבינה על בסיס הפתיבר.
  • 5 מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות לכ- 15 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 45 דקות נוספות
  • עד להתייצבות העוגה.
  • 6 מכבים את התנור וממתינים עד להצטננות העוגה.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 לאחר הצטננות העוגה מחממים את ממרח הלוטוס במיקרו כ- 20 שניות, ומורחים עם כף על העוגה בצורה אחידה.
  • 2 בסיר קטן על אש בינונית שמים את השמנת המתוקה ושוברים לתוך הסיר את השוקולד המריר לקוביות.
  • 3 מערבבים עם כף בתנועות איטיות עד להמסת השוקולד לחלוטין.
  • 4 עם כף מפזרים את קרם השוקולד/הגנאש על העוגה (על ממרח הלוטוס) בצורה אקראית וכיד הדימיון.
  • 5 בתיאבון ובהצלחה חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הנוגט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 35.7% 10.6% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב