דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (15-20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טירמיסו קפואה
טירמיסו כמו גלידה
  • 1 העוגה מורכבת ממספר תערובות ולכן צריך להכין כמה קערות.
  • 2 מפרידים את הביצים, מקציפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף בהיר, מעבירים לבן מארי מעל מים רותחים וממשיכים להקציף 2-3 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים 2 כפות ברנדי.
  • 3 בקערה נוספת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף נוקשה.
  • 4 בקערה נוספת מערבבים את גבינת השמנת (אפשר להשתמש גם עם שמנת חמוצה מסוננת מנוזלים) עם האספרסו (לקרר אותו לפני). מוסיפים לתערובת הגבינה חצי מכמות החלבונים המוקצפים. את החצי הנותר מערבבים עם תערובת החלמונים.
  • 5 מקציפים את השמנת המתוקה עם כף הסוכר ותמצית הוניל, מאחדים את תערובת השמנת עם תערובת החלמונים.
  • 6 הרכבת העוגה: בתבנית מלבנית מסדרים את הבישקוטים ומטפטפים את הברנדי מעליהם.
  • 7 השכבה הראשונה היא שכבת הגבינה אותה משטחים על הבישקוטים ומעליה מוסיפים את שכבת השמנת והחלמונים.
  • 8 להכניס להקפאה ל- 12 שעות לפחות.
  • 9 לפני ההגשה מוציאים כ- 10 דקות מהמקפיא, מפזרים שוקולית/קקאו מעל (אפשר עד 2 כפות) ומגישים!
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית זכוכית פיירקס מלבנית 35/25.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.8% 13.8% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב