דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט גבינה עם ריבת חלב
טארט גבינה עם ריבת חלב וקוקוס
  • 1 לערבב את החומרים היבשים ולנפות (שקדים טחונים, קורנפלור, אבקת אפייה וכוס סוכר).
  • 2 לערבב בקערה את הגבינה והיוגורט, ו"לפורר" את הגושים.
  • 3 להפריד את הביצים.
  • 4 להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב.
  • 5 לערבב את החלמונים אל תוך הגבינה, להוסיף 1/4 כוס סוכר ותמצית רום, ולהבליע פנימה את החלבונים המוקצפים.
  • 6 לאפות בחום של 160 מעלות במשך שעה בתחתית התנור, כשמתחת יש תבנית עם מים רותחים. להשאיר בתנור סגור לצינון לאחר האפייה.
  • 7 למרוח על העוגה שהתקררה ריבת חלב ולקשט סביב בקוקוס קלוי.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לנעוץ במרכז העוגה פרי טרי - פטל או דובדבנים או ממתק שוקולד.

ציוד נדרש: תבנית 24-26 או תבניות אישיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 14.6% 20.6% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב