דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 481 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר עם ירקות שורש
צלי בקר נפלא ליום שישי בערב או לחגים, צילום: לירון איצקוביץ
  • 1 מערבבים את החרדל, הסויה והסילאן, ומורחים על נתח הבשר השלם.
  • 2 מכניסים לתבנית עמוקה/סיר שניתן להכניס לתנור בחום של 250 מעלות לצריבה. כעבור כ- 15 דקות מוציאים, הופכים את הנתח ומחזירים לתנור לכ- 10 דקות נוספות.
  • 3 מקלפים את תפוח האדמה, הגזר וירקות השורש, ואת כל הירקות חותכים לרבעים, למעט השום שנשאר שלם.
  • 4 לאחר צריבת הבשר מכניסים את הירקות לכלי בו הוא נמצא, מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והבירה.
  • 5 את התבנית כאשר היא מכוסה מחזירים לתנור בחום של 200 מעלות לשעה.
  • 6 כעבור שעה מורידים את החום ל- 100 וממשיכים לאפות כשעתיים נוספות.
  • 7 כעבור שעתיים מוציאים מהתנור ופותחים את המכסה. כאשר הבשר התקרר פורסים, מוסיפים את הירקות והרוטב ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. התבלינים והרטבים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 15.4% 56.2% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב