גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | צלי בקר עם ירקות שורש |
צלי כתף בקר צלוי בתנור עם ירקות שורש ברוטב סויה, סילאן ובירה ובתיבול חרדל, עלי דפנה ופלפל אנגלי, 615 קלוריות למנה, 128 קלוריות ל-100 גרם
אבנר שפריר, בשלן ביתי, 06.06.2014
5 מנות/יחידות, 481 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. התבלינים והרטבים לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות אבנר שפריר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 615 | 128 |
חלבונים (גרם) | 68.93 | 14.33 |
פחמימות (גרם) | 32 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.24 | 0.67 |
שומנים (גרם) | 18.94 | 3.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.22 | 1.5 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.68 | 0.14 |
כולסטרול (מ"ג) | 195 | 40.54 |
נתרן (מ"ג) | 524.93 | 109.13 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3 | 0.62 |
מים (גרם) | 280.01 | 58.21 |
ויטמין A (מק"ג) | 239.42 | 49.78 |
ויטמין B (מ"ג) | 19.47 | 4.05 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.3 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.74 | 0.15 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 13.91 | 2.89 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.6 | 0.54 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.87 | 0.39 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 43.49 | 9.04 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 12.9 | 2.68 |
ויטמין C (מ"ג) | 13.72 | 2.85 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.04 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 46.98 | 9.77 |
סידן (מ"ג) | 73.45 | 15.27 |
ברזל (מ"ג) | 7.3 | 1.52 |
מגנזיום (מ"ג) | 84.25 | 17.52 |
זרחן (מ"ג) | 626.31 | 130.21 |
אבץ (מ"ג) | 13.58 | 2.82 |
אשלגן (מ"ג) | 1,315 | 273.39 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.12 | 0.02 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.11 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם