דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סיגרים במילוי טונה ופירה
סיגרים עם מילוי מקורי ומעניין
  • 1 לערבב את הפירה עם הטונה, הפטרוזיליה, הבצל, השום והתבלינים, ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 2 לערבב את הקמח והמים (במקרה הצורך להוסיף מים) ולהכין מעין דבק.
  • 3 להניח על כל עלה סיגר כף של תערובת הטונה והפירה.
  • 4 לקפל את הצדדים, לכוון לאמצע, לגלגל ולהדביק את הקצוות בדבק שהכנו.
  • 5 להניח על מגש וככה להכין את כל הסיגרים.
  • 6 לחמם את השמן מחבת (שמן עמוק - ראו מידע נוסף) ולטגן את הסיגרים עד להזהבה. להניח על נייר סופג למשך כמה דקות.
  • 7 לחתוך כל סיגר לשניים בצורה אלכסונית ולסדר על כלי הגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש להשתמש בכוס שמן לטיגון לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 19.4% 15.5% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב