דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל ישראלי
בואו לגלות את הסוד לשניצל עסיסי
  • 1 פורסים דק את חזה העוף, מצפים את השניצלים בקמח ומנערים היטב.
  • 2 טובלים את השניצלים בביצים הטרופות וישר להעביר אל ציפוי פירורי הלחם המוזהבים (לפני כן מתבלים את פירורי הלחם במלח ובעשבי תיבול מיובשים).
  • 3 מחממים את השמן במחבת (לא שמן עמוק מדי) ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה. מתקבל שניצל ממכר וטעים בטירוף - התמונות מדברות בעד עצמן!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל תיבול שאוהבים אל פירורי הלחם כמו שומשום, צ`ילי חריף, פטרוזיליה קצוצה ועוד.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת שנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות השמן המתאימה לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 21.4% 47.3% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב