דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל ישראלי
שניצל ישראלי
בואו לגלות את הסוד לשניצל עסיסי

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים דק את חזה העוף, מצפים את השניצלים בקמח ומנערים היטב.
  • 2 טובלים את השניצלים בביצים הטרופות וישר להעביר אל ציפוי פירורי הלחם המוזהבים (לפני כן מתבלים את פירורי הלחם במלח ובעשבי תיבול מיובשים).
  • 3 מחממים את השמן במחבת (לא שמן עמוק מדי) ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה. מתקבל שניצל ממכר וטעים בטירוף - התמונות מדברות בעד עצמן!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל תיבול שאוהבים אל פירורי הלחם כמו שומשום, צ`ילי חריף, פטרוזיליה קצוצה ועוד.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת שנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בכמות השמן המתאימה לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אור לאה שם טוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)857266
חלבונים (גרם)78.44 24.33
פחמימות (גרם)5116
מתוכן סוכרים (גרם)0.15 0.05
שומנים (גרם)35.46 11
מתוכם שומן רווי (גרם)5.16 1.6
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)283.18 87.84
נתרן (מ"ג)754.11233.9
סיבים תזונתיים (גרם)0.95 0.29
מים (גרם)141.1343.78
ויטמין A (מק"ג)57.5217.84
ויטמין B (מ"ג)33.9710.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.12
ויטמין B3 (מ"ג)29.589.18
ויטמין B5 (מ"ג)2.50.77
ויטמין B6 (מ"ג)1.330.41
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.786.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.980.3
ויטמין D (מק"ג)0.810.25
ויטמין E (מ"ג)1.130.35
ויטמין K (מק"ג)4.881.51
סידן (מ"ג)47.4514.72
ברזל (מ"ג)2.760.86
מגנזיום (מ"ג)65.2720.25
זרחן (מ"ג)545.86169.31
אבץ (מ"ג)2.510.78
אשלגן (מ"ג)589.61182.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.660.82
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.140.66
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.431.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.971.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 21.4% 47.3% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.