דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל וינאי
שניצל וינאי
שניצל וינאי
שניצל מחזה עגל צעיר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את השניצל ומעבירים למסננת.
  • 2 מכינים 3 צלחות: לראשונה מוסיפים את הקמח, בשנייה מערבבים את הביצים עם מיץ הלימון והתבלינים, ובשלישית מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (מוסיפים כל פעם כמות קטנה לפי הצורך). טובלים את השניצל בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם.
  • 4 מעבירים למחבת ומטגנים משני הצדדים כ- 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים חם שניצל וינאי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: תפו"א אפויים (כמו בתמונה), הולך גם נהדר עם ספגטי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל לטיגון שניצלים לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)349306
חלבונים (גרם)22.82 20
פחמימות (גרם)1917
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.06
שומנים (גרם)19.91 17.45
מתוכם שומן רווי (גרם)5.34 4.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)124.04 108.71
נתרן (מ"ג)299.32262.33
סיבים תזונתיים (גרם)1.05 0.92
מים (גרם)47.4241.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)21.7819.09
ויטמין B (מ"ג)6.585.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.22
ויטמין B3 (מ"ג)5.24.56
ויטמין B5 (מ"ג)0.880.77
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.9513.1
ויטמין B12 (מק"ג)0.990.86
ויטמין C (מ"ג)0.370.32
ויטמין D (מק"ג)0.280.24
ויטמין E (מ"ג)0.140.13
ויטמין K (מק"ג)0.20.18
סידן (מ"ג)64.7456.74
ברזל (מ"ג)0.770.67
מגנזיום (מ"ג)14.8813.04
זרחן (מ"ג)151.3132.6
אבץ (מ"ג)2.542.23
אשלגן (מ"ג)222.29194.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.990.87
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.830.72
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.715
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.974.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 31.5% 36.1% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.