דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל וינאי
שניצל מחזה עגל צעיר
  • 1 שוטפים היטב את השניצל ומעבירים למסננת.
  • 2 מכינים 3 צלחות: לראשונה מוסיפים את הקמח, בשנייה מערבבים את הביצים עם מיץ הלימון והתבלינים, ובשלישית מערבבים את פירורי הלחם והשומשום.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (מוסיפים כל פעם כמות קטנה לפי הצורך). טובלים את השניצל בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם.
  • 4 מעבירים למחבת ומטגנים משני הצדדים כ- 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים חם שניצל וינאי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: תפו"א אפויים (כמו בתמונה), הולך גם נהדר עם ספגטי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל לטיגון שניצלים לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 31.5% 36.1% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב