דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל וינאי
שניצל מחזה עגל צעיר
  • 1 שוטפים היטב את השניצל ומעבירים למסננת.
  • 2 מכינים 3 צלחות: בראשונה שמים קמח, בשנייה שמים ביצים, תבלינים ולימון ובשלישית פירורי לחם ושומשום.
  • 3 מחממים שמן במחבת (מוסיפים כל פעם כמות קטנה לפי הצורך).
  • 4 טובלים את השניצל בקמח, אח"כ בביצה ואח"כ בפירורי לחם.
  • 5 מעבירים למחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה, כ- 3-4 דקות מכל צד.
  • 6 מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: תפו"א אפויים (כמו בתמונה), הולך גם נהדר עם ספגטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 31.5% 36.1% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב