גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | שניצל |
4 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. ככל הנראה יהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כחצי כוס).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 538 | 280 |
חלבונים (גרם) | 46.93 | 24.41 |
פחמימות (גרם) | 27 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.72 | 0.38 |
שומנים (גרם) | 25.53 | 13.28 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.48 | 1.81 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 163.37 | 84.98 |
נתרן (מ"ג) | 674.53 | 350.86 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.08 | 0.56 |
מים (גרם) | 77.25 | 40.18 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 27.7 | 14.41 |
ויטמין B (מ"ג) | 18.55 | 9.65 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.12 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 17.06 | 8.87 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.64 | 0.85 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.99 | 0.51 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 12.41 | 6.46 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.85 | 0.44 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.46 | 0.24 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.55 | 0.29 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.56 | 0.29 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.82 | 1.47 |
סידן (מ"ג) | 37.07 | 19.28 |
ברזל (מ"ג) | 2.13 | 1.11 |
מגנזיום (מ"ג) | 40.05 | 20.83 |
זרחן (מ"ג) | 292.31 | 152.05 |
אבץ (מ"ג) | 1.7 | 0.88 |
אשלגן (מ"ג) | 442.84 | 230.34 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.44 | 0.75 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.07 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 1.13 | 0.59 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.17 | 1.13 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.87 | 0.97 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם