דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל
שניצל ביתי וקל להכנה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 יש לפרוס את חזה העוף לפרוסות בעובי הרצוי ולשטח עם "פטיש שניצלים (מומלץ לפרוס דק, ניתן כמובן גם לקנות מהקצב שניצל פרוס).
  • 2 לתבל במלח ופלפל שחור משני הצדדים.
  • 3 להכין צלחת אחת עם הקמח, צלחת שנייה עם הביצה הטרופה עם החרדל וצלחת שלישית עם פירורי הלחם המוזהבים שמעורבבים עם השומשום, אבקת השום ועשבי התיבול המיובשים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף).
  • 5 לטבול את חזה העוף קודם בקמח, לאחר מכן בביצה הטרופה ולבסוף בפירורי הלחם המתובלים.
  • 6 לטגן את השניצלים משני הצדדים, להניח על נייר סופג ולהגיש עם קטשופ, פסטו, צ`יפס וכל מה שאוהבים. מתקבל שניצל ביתי טעים בטירוף!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש חם ישר מהמחבת. את הביצה הטרופה ניתן לתבל גם ברוטב סויה במקום החרדל.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. ככל הנראה יהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כחצי כוס).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 25.3% 46.5% 27.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב