דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם קרם
עוגה שוקולדית במיוחד
  • 1 שמים בקערה את השמן, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
  • 2 מוסיפים ביצה אחר ביצה וכל הזמן מערבבים.
  • 3 מוסיפים 1/3 קמח ו- 1/3 שוקולית לסירוגין, וכל הזמן מערבבים עד שנגמר. מוסיפים 1/2 מיכל שמנת ומערבבים.
  • 4 שופכים את התערובת בתבנית מרובעת או ב- 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 5 מכניסים לתנור בחום של כ- 160 מעלות ואופים כ- 30-35 דקות. נועצים קיסם ובודקים שנאפה.
  • 6 לפני הגשת העוגה, שמים בסיר קטן 1/2 מיכל שמנת + חבילת שוקולד מריר ששוברים + כפית ליקר שוקולד.
  • 7 ממיסים על האש ושופכים על העוגה בזמן ההגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת או ב- 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 35.9% 8.3% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב