דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (יוצאות כ- 9 יחידות כמו בתמונה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בגט שום
בגט שום ביתי וקל להכנה
  • 1 לטחון בבלנדר את כל המצרכים מלבד הבגט ולתבל עוד לפי הצורך.
  • 2 לפרוס את הבגט.
  • 3 למרוח כל פרוסת בגט בכפית מהממרח.
  • 4 להניח על תבנית אפייה ולאפות בחום גבוה של 180-190 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שהבגט משחים קלות.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 הרי לכם בגט שום טעים לנשנוש. בתיאבון חיוך

אפשר להכפיל את כמויות המצרכים בהתאם לצורך ולרצון כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 34.2% 10.7% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב