דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (בערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חתיכות חזה עוף מוקפץ
  • לטגן במחבת כמה שיני שום (מי שאוהב אפשר לטגן בצל במקום).
  • חותכים את החזה עוף לריבועים, מוסיפים לשום המטוגן (או הבצל), מקפיצים עד שהצבע משתנה.
  • בקערית קטנה לשים מעט מים (ממש מעט), שקית אבקת רוטב צלי, כפית ממרח עגבניות (של אוליביה), פפריקה אדומה, ומעט מלח. לערבב היטב.
  • שופכים על חתיכות העוף את הרוטב וממשיכים להקפיץ עד שמתרכך ומשחים.

כל הבישול לוקח בין 10-15 דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 4.7% 78.2% 16.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב