מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה
- כרובית - יחידה בינונית (1122 גרם)
- מים - 5 כוסות - סה"כ (1.2 ליטר)
- מלח - 1/2 כף שטוחה
- קרוטונים - 3 חופנים - סה"כ (87 גרם)
- חמאה - אריזת נייר (100 גרם)
- שום - כף
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
תיבול מעניין לכרובית האפויה
- 1 לבשל את הכרובית במי מלח למשך כ- 5 דקות (להשגיח שהכרובית לא תתרכך מדי).
- 2 לתבל את החמאה בשום, מלח ופלפל שחור.
- 3 למרוח את החמאה על הכרובית ומסביב לה.
- 4 לפזר את הקרוטונים הטחונים על הכרובית.
- 5 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהכרובית משחימה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.7% |
42.3% |
10.9% |
37.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב