דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (כמות מעורכת של פרלינים מתבנית אחת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרלינים טבעוניים
פרלינים ביתיים לטבעוניים
  • 1 מערבבים בקערה את שמן הקוקוס (כשהוא במצב נוזלי) ביחד עם אבקת הקקאו והסילאן.
  • 2 מעבירים עם כפית את התערובת לתבניות פרלינים/קרח מסיליקון. להשאיר מהתערובת לכיסוי הפרלינים לאחר מכן.
  • 3 מכניסים למקפיא להתקשות לכ- 10 דקות.
  • 4 בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי ביחד. כשהשוקולד שבמקפיא מוצק - מעבירים את המילוי עם כפית ומחזירים שוב ל- 10 דקות להתקשות במקפיא, מוציאים ומוזגים שוב מתערובת השוקולד, ואז מחזירים שוב למקפיא ל- 15 דקות או עד שזה יציב ומוצק מספיק.
  • 5 כשהפרלינים יציבים אפשר לזלול. בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות פרלינים/קרח מסיליקון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 40% 12.4% 41.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב