מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 712 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה ראשונה טעימה לאירוח
- 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את דלעת הערמונים ולבשל 10 דקות.
- 2 להשגיח שדלעת הערמונים לא תתרכך מדי, להוציא מהמים ולקרר.
- 3 לערבב את כל מצרכי המילוי. להוסיף תבלינים אם ויש צורך.
- 4 למלא את דלעת הערמונים במילוי, לטפטף כמה טיפות שמן מעל כל אחת ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
- 5 בתיאבון

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
33.9% |
16.8% |
43.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב