דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 712 גרם למנה\יחידה

  • דלעת - 1 ק"ג
    4 יחידות דלעת ערמונים
  • מים - 5 כוסות - סה"כ (1.2 ליטר)
    לבישול דלעת הערמונים
  • מלח - כף שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן קנולה - כף (10 מ"ל)
    לטפטוף על הממולאים
  • המילוי
  • אורז בסמטי - כוס (146 גרם)
    מוכן
  • מקלוני קבנוס - 3 יחידות - סה"כ (195 גרם)
    חתוכים לעיגולים קטנים
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ דק
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • נענע - כף-קצוץ (3 גרם)
    קצוצה דק
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    מגורד גס

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
דלעת ערמונים במילוי אורז וקבנוס
מנה ראשונה טעימה לאירוח
  • 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את דלעת הערמונים ולבשל 10 דקות.
  • 2 להשגיח שדלעת הערמונים לא תתרכך מדי, להוציא מהמים ולקרר.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המילוי. להוסיף תבלינים אם ויש צורך.
  • 4 למלא את דלעת הערמונים במילוי, לטפטף כמה טיפות שמן מעל כל אחת ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 33.9% 16.8% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב