דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

864 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטו בזיליקום וגבינה
שילוב נהדר של פסטו וגבינה מלוחה
  • במעבד מזון שמים את כל המרכיבים (חוץ מחצי כוס שמן זית שמשאירים לכיסוי הממרח כדי שהממרח לא יתקלקל), מפעילים והממרח מוכן.
טיפ למתכון
במקום צנוברים אפשר להשתמש באגוזי המלך. בגבינת העיזים השתמשתי בגבינת גואטיה אבל אפשר בקשקבל, פרמזן או כל גבינה קשה אחרת.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

את הגבינה טוחנים כמרכיב אחרון על מנת שיהיו גושים יותר גדולים. למי שמעוניין במחית יותר הומוגנית אפשר להכניס בשלב מוקדם יותר יחד עם כל המרכיבים הנוספים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 73.2% 11.1% 12.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 3.05 (3.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב