גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטו בזיליקום וגבינה |
864 גרם לכל המתכון
ציוד נדרש: מעבד מזון.
את הגבינה טוחנים כמרכיב אחרון על מנת שיהיו גושים יותר גדולים. למי שמעוניין במחית יותר הומוגנית אפשר להכניס בשלב מוקדם יותר יחד עם כל המרכיבים הנוספים.
המתכון באדיבות איריס אשד
סימון תזונתי | לכל המתכון | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 4,107 | 475 |
חלבונים (גרם) | 62.79 | 7.27 |
פחמימות (גרם) | 73 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.07 | 0.12 |
שומנים (גרם) | 414.97 | 48.03 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 50.17 | 5.81 |
כולסטרול (מ"ג) | 15 | 1.74 |
נתרן (מ"ג) | 4,308 | 498.64 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 15.98 | 1.85 |
מים (גרם) | 255.97 | 29.63 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 686.7 | 79.48 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.59 | 0.53 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.56 | 0.3 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.71 | 0.08 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.76 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 177.84 | 20.58 |
ויטמין C (מ"ג) | 55.96 | 6.48 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.12 | 0.25 |
ויטמין K (מק"ג) | 1,078,484 | 124,825 |
סידן (מ"ג) | 1,064 | 123.12 |
ברזל (מ"ג) | 9.33 | 1.08 |
מגנזיום (מ"ג) | 177.37 | 20.53 |
זרחן (מ"ג) | 191.9 | 22.21 |
אבץ (מ"ג) | 2.47 | 0.29 |
אשלגן (מ"ג) | 905.18 | 104.77 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.1 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.83 | 0.1 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.27 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.03 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.25 | 0.03 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם