דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארטלט שוקולד קפה מבצק פריך
טארטלט שוקולד ביתי כמו בקונדיטוריות
  • הכנת הבצק:
  • 1 שמים את החמאה, הסוכר, תמצית הוניל והמלח בקערת המיקסר, ומערבבים עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת קרמית.
  • 2 מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקמח והשקדים הטחונים, ומערבבים רק עד שמתקבל בצק. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לחצי שעה.
  • 4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים מעט יותר גדולים מקוטר התבניות ומרפדים היטב (כולל הדפנות).
  • 5 מקפיאים לחצי שעה ובינתיים מחממים תנור ל- 170 מעלות. אופים את הקלתיות כ- 15 דקות עד להזהבה. מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שמוציאים מהתבניות.
  • הכנת הקרם:
  • 1 שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר ונס הקפה, ומביאים לסף רתיחה. בקערה בינונית שמים את החלמונים.
  • 2 עושים השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מתערובת החלב אל החלמונים תוך כדי טריפה. ממשיכים להוסיף מתערובת החלב כל פעם קצת עד שתערובת החלמונים נהיית חמה כמו התערובת של החלב.
  • 3 מחזירים את הכל לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה מעט - זהו קרם אנגלז.
  • 4 מוזגים את הקרם על השוקולד המריר ומערבבים עד שמקבלים קרם שוקולד חלק. מכסים ומעבירים למקרר ל- 3 שעות לפחות.
  • הרכבת הטארטלטים:
  • 1 מוזגים אל הקלתית את הקרם עד גובה הדפנות.
  • 2 מעטרים בפולי קקאו גרוסים או כדורי קראנץ` שוקולד.
  • 3 שומרים במקרר.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 35.5% 9.2% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב