פתיתים בסגנון חלבי עם גבינת עיזים
1. מטגנים את הבצל והאספרגוס בשמן. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, עגבניות השרי והיין הלבן היבש, ומערבבים עד לצמצום היין (כדקה-דקה וחצי).
2. מוסיפים מים רותחים עד מעט מעל גובה הפתיתים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 8-10 דקות עד לריכוך הפתיתים והאספרגוס.
3. מסירים מהאש, מוסיפים את גבינת העיזים, מערבבים כ- 10-20 שניות עד להמסתה ומגישים חם.
4. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.