דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תבשיל פתיתים עם גבינה מלוחה וירקות
פתיתים בסגנון חלבי עם גבינת עיזים
  • 1 מטגנים את הבצל והאספרגוס בשמן. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, עגבניות השרי והיין הלבן היבש, ומערבבים עד לצמצום היין (כדקה-דקה וחצי).
  • 2 מוסיפים מים רותחים עד מעט מעל גובה הפתיתים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 8-10 דקות עד לריכוך הפתיתים והאספרגוס.
  • 3 מסירים מהאש, מוסיפים את גבינת העיזים, מערבבים כ- 10-20 שניות עד להמסתה ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 14.3% 14.2% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב