מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 349 גרם למנה\יחידה (3 חלות בינוניות או 6-7 לחמניות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חלות טעימות לשבת
- 1 לערבב ביחד את הקמח, השמרים והסוכר, ולהוסיף את השמן והביצה.
- 2 להתחיל ללוש ולהוסיף מים פושרים בהדרגה.
- 3 להוסיף את המלח וללוש היטב לבצק רך ודביק מעט.
- 4 לעטוף בשמן את הבצק ולהתפיח כשעה.
- 5 ליצור חלות או לחמניות ולהתפיח עוד כחצי שעה.
- 6 לחמם את התנור ל- 200 מעלות ולשים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים.
- 7 לאחר ההתפחה למרוח ביצה מהולה במעט מים ומעט מלח, לפזר שומשום ולאפות כ- 20-30 דקות עד להזהבה.
- 8 לצנן את החלות על רשת ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להכין לחמניות במקום חלות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
17.7% |
14.2% |
67.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב