דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.01 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כריך פסטרמה עם ירקות
כריך פסטרמה מושלם לבית הספר, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת הממרח: חותכים את הגזר המבושל לעיגולים דקים.
  • 2 מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את הגזר והשום ומקפיצים במשך דקה. מוסיפים את התבלינים ומניחים לצינון.
  • 3 טוחנים את התערובת במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. הממרח נשמר בצנצנת זכוכית כשבוע.
  • 4 הרכבת הכריך: חוצים כל פרוסה מרובעת לחצי אלכסוני היוצר משולש, מורחים שכבה מממרח הגזר, מסדרים מעל שכבות "פרחי פסטרמה" (עיגול פסטרמה מקופל ל- 4) ומקשטים בירקות.
  • 5 בתיאבון ושנת לימודים מוצלחת חיוך

שיטת ההכנה כולל את בישול הגזרים לממרח הגזר המרוקאי. שימו לב - הערך התזונתי כולל את כל הכמות של ממרח הגזר המרוקאי. המתכון באדיבות מעדני יחיעם בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.8% 9.3% 25.5% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב