עוף שלם בסגנון פרסי
1. שוטפים היטב את העוף השלם.
2. מערבבים היטב את חומרי המרינדה.
3. מורחים היטב על העוף ומשאירים כך למשך 4-5 שעות (אפשר אפילו לילה שלם במקרר).
4. מכניסים לתוך העוף את הלימונים הפרסיים (אפשר גם לחצות אותם) וסוגרים עם קיסמים.
5. מניחים את העוף בתבנית וסוגרים עם נייר כסף.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כשעה.
7. מורידים את נייר הכסף, מנמיכים ל- 180 וממשיכים באפייה כ- 35-45 דקות נוספות.
8. הופכים את העוף לצידו השני וממשיכים באפייה עד השחמה.
9. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הלימונים הפרסיים.