דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 239 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף שלם ממולא בלימון פרסי
עוף שלם בסגנון פרסי
  • 1 שוטפים היטב את העוף השלם.
  • 2 מערבבים היטב את כל מצרכי המרינדה. מורחים היטב את המרינדה על העוף ומשאירים כך בצד למשך כ- 4-5 שעות (אפשר אפילו לילה שלם במקרר).
  • 3 מכניסים לתוך העוף את הלימונים הפרסיים (אפשר גם לחצות אותם) וסוגרים עם קיסמים. מניחים את העוף בתבנית, סוגרים עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה.
  • 4 מסירים את הכיסוי, מנמיכים לחום של 180 מעלות וממשיכים באפייה כ- 35-45 דקות נוספות. הופכים את העוף לצידו השני וממשיכים באפייה עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הלימונים הפרסיים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 38.1% 52.1% 9.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב