דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת זיתים
פשטידת זיתים עם גבינות
  • 1 מערבבים קמח תופח ומלח בקערה.
  • 2 טורפים 2 ביצים בקערה נפרדת. מוסיפים את הגבינות, חלב, חמאה מומסת ומערבבים.
  • 3 יוצקים את תערובת הגבינות על תערובת הקמח, מוסיפים זיתים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מחממים תנור ל- 180 מעלות, משמנים תבנית עגולה או 2 תבניות קטנות ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית את כמות החמאה לחצי - 25 גרם או לוותר עליה לחלוטין. את הקמח מומלץ להמיר לפחות 3/4 כמות לקמח מלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26% 23.2% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב