מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (12 מנות גדולות מ- 2 חלות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חלה מקמח מלא בתוספת שיבולת שועל
- 1 לערבב את הקמחים עם השמרים והמלח, להוסיף את שאר המצרכים (את המים להוסיף בהדרגה - אם יש צורך אפשר להוסיף עוד) וללוש לבצק רך למשך כ- 5 דקות בלישה ידנית.
- 2 להניח את הבצק להתפחה כשעה, שוב ללוש ושוב להתפיח כחצי שעה עד שהבצק שיכפיל את נפחו.
- 3 לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לגלגל כל חלק לכדור חלק ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית משומנת. למרוח את הביצה הטרופה ולפזר מעל את הקוואקר.
- 4 לסמן חריצים ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהחלה משחימה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
10.8% |
13.9% |
69.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב