דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקו-לוטוס
עוגת שוקולד ולוטוס טעימה וקלה להכנה
  • 1 בקלחת לשים שוקולד מריר, ממרח לוטוס, אבקת קקאו ומים, ולהמיס על אש בינונית.
  • 2 בקערת המיקסר לשים את הביצים השלמות וסוכר הוניל, ולהתחיל להקציף.
  • 3 כשהקצף עולה להוסיף את הסוכר במספר פעמים, ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  • 4 להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 5 בקערה לערבב את הקמח ואבקת האפייה.
  • 6 להוסיף אל קצף הביצים את הקמח ותערובת השוקולד לסירוגין.
  • 7 לערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 8 לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 9 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 10 לקרר, לזרות אבקת סוכר ולחתוך למשולשים/ריבועים.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 29.7% 10.7% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב