דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (כ- 16 לחמניות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות
לא צריך כבר לקנות לחמניות בסופר
  • 1 לערבב בקערה את הקמח עם השמרים, הסוכר והמלח.
  • 2 להוסיף את השמן, ביצה אחת ואח"כ בהדרגה את המים הפושרים.
  • 3 ללוש היטב ולהניח להתפחה.
  • 4 ללוש שנית ולהכין כ-16 לחמניות בצורת צמה, להניח על תבנית עם נייר אפיה ולהתפיח שנית.
  • 5 למרוח כל לחמניה בביצה ולפזר מעל קצח, גרעיני חמניות ושומשום.
  • 6 לחמם תנור לחום 200 מעלות ולאפות עד שהלחמניות אפויות (לבדוק שהצבע זהוב).
  • 7 בתיאבון חיוך

ניתן לפזר מעל הלחמניות רק אחת משלושת האפשרויות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 15% 13.2% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב