דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • לחמם תנור לחום גבוה (220 מעלות). להוסיף מעט שמן בתבנית אפייה.
  • לשטוף היטב את העוף מתחת לזרם מים קרים ולייבש.
  • להניח בתבנית (החזה מופנה כלפי מעלה).
  • לסחוט חצי לימון מעל העוף ולעסות את העוף. את חצי הלימון השני ואת הקליפה מהחצי הראשון להכניס לתוך העוף. לקשור את רגלי העוף בחוט שפגט.
  • להבריש את העוף עם שמן הזית ולפזר על העוף מלח ופלפל.
  • לצלות כשעה עד שעה וחצי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 39.3% 58.2% 2.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב