סלט פסטה קר עם בולגרית וזיתים
1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים (עדיף להוסיף את השמן עכשיו כדי שהפסטה לא תהיה דביקה).
3. מטגנים בשמן קנולה את הבצל עד להזהבה. מוסיפים 2 שיני שום כתושות ומטגנים עוד כחצי דקה.
4. מסירים את הבצל מהאש, מוסיפים לפסטה יחד עם כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב לסלט פסטה.
5. סלט פסטה קר זה לא מצריך שימוש בהרבה מלח מכיוון שהגבינה והזיתים כבר מלוחים.
6. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להגיש גם חם אך עדיף קר. לפעמים השום עלול לקבל גוון ירקרק - זה בסדר גמור, זה לא מעיד על קלקול.