גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח בלקני | » | סלט פסטה קר בסגנון בלקני |
10 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להגיש גם חם אך עדיף קר. לפעמים השום עלול לקבל גוון ירקרק - זה בסדר גמור, זה לא מעיד על קלקול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 255 | 254 |
חלבונים (גרם) | 8.78 | 8.75 |
פחמימות (גרם) | 40 | 40 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.28 | 1.28 |
שומנים (גרם) | 6.67 | 6.65 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.04 | 1.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 1.5 | 1.5 |
נתרן (מ"ג) | 301.66 | 300.75 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.46 | 0.46 |
מים (גרם) | 24.43 | 24.36 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.24 | 0.24 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.07 | 0.07 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.05 | 0.05 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.08 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 3.89 | 3.87 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.63 | 2.62 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.36 | 0.36 |
סידן (מ"ג) | 35.59 | 35.48 |
ברזל (מ"ג) | 0.16 | 0.16 |
מגנזיום (מ"ג) | 4 | 3.98 |
זרחן (מ"ג) | 15.35 | 15.3 |
אבץ (מ"ג) | 0.1 | 0.1 |
אשלגן (מ"ג) | 59.62 | 59.44 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.03 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |