מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 621 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת צהריים אורגנית מזינה במיוחד
- 1 חותכים את הבצל לרצועות דקות, ואת הפטריות והקישוא לקוביות.
- 2 במחבת מטגנים ב- 2 כפות שמן זית את הבצל. כשהוא מזהיב מעט מוסיפים את כל המרכיבים למעט האטריות ומטגנים על אש נמוכה במכסה סגור (מערבבים מדי פעם).
- 3 בסיר עם הרבה מים רותחים מבשלים את אטריות האזוקי כ- 10 דקות עד שהן "אל דנטה" (רכות אך נגיסות).
- 4 מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת עם הירקות. מערבבים בעדינות במזלגות עץ הכל יחד למיזוג טעמים.
- 5 אוכלים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.5% |
9.9% |
20.4% |
54.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב