מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרק ירקות כתומים חלבי
- 1 מחממים בסיר את קוביות הירקות הכתומים עם החמאה תוך כדי ערבוב עד להמסת החמאה. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מוסיפים את השום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה-שעה וחצי עד לריכוך מלא של כל הירקות.
- 2 מוציאים כרבע-חמישית ממי הבישול לקערה, כדי שנוכל להביא את המרק לדרגת הסמיכות הרצויה. שומרים בצד את המים שהוצאנו כדי שאפשר יהיה להחזיר מהם פנימה אם נרצה לדלל את המרק.
- 3 מרסקים עם בלנדר מוט את המרק היטב. מוסיפים את רוטב הצ`ילי, הפפריקה, המלח והפלפל השחור, טועמים ומתקנים תיבול.
- 4 מביאים את המרק לסמיכות הרצויה על ידי הוספה איטית ממי הבישול (אם יש צורך) תוך כדי ערבוב. מסננים היטב (ניתן לשמור את מה שלא עבר במסננת - זה יכול לשמש כפירה כתומים נהדר).
- 5 מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
- 6 הרי לכם מרק כתומים מושלם - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן מגוררת ו/או קרוטונים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.4% |
14.2% |
6.7% |
66.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב