דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב רוזה עם צלפים
פסטה רוזה עם טוויסט מעניין של צלפים
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 אם הצלפים משומרים במי מלח או בחומץ - משרים אותם במים למשך כמה דקות ושוטפים היטב.
  • 3 מרסקים את העגבניות בעזרת בלנדר-מוט ומסננים היטב. מוסיפים אליהן את רסק העגבניות, שמן הזית, הזיתים, הצלפים והפפריקה, ומטגנים על אש בינונית-נמוכה למשך כ- 5 דקות.
  • 4 כשהפסטה מוכנה (אל-דנטה) מוסיפים אותה לרוטב.
  • 5 מוסיפים את השום, הבזיליקום והשמנת לבישול, ומתבלים במלח ופלפל שחור. מטגנים יחד על אש גבוהה עוד כ- 3 דקות ומסירים מהאש. מגישים חם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בגבינת פרמזן מגורדת.

הערך התזונתי לא כולל את גבינת הפרמזן המגורדת. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להשתמש בכל פסטה ארוכה (פטוצ`יני, לינגוויני, פפארדלה, ספגטי). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 5.9% 13% 75.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב