דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד ועוגיות אוראו
שילוב מצוין של בראוניז עם אוראו
  • 1 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 להעביר את השוקולד והחמאה לקערה, להמיס במיקרוגל ולערבב מדי פעם עד לאיחוד החומרים. להניח בצד לצינון עד להכנת הבלילה.
  • 3 להקציף את הביצים עם מקל הוניל (המרוקן מתוכן) כדקה, להוסיף חצי מכמות הסוכר ולהקציף עוד דקה.
  • 4 להוסיף את הסוכר הנותר עד להכפלת הנפח.
  • 5 להוסיף את תערובת השוקולד לבלילה.
  • 6 להוסיף את הקמח, אבקת הקקאו והמלח, ולקפל בעדינות.
  • 7 להוסיף 3 עוגיות אוראו חתוכות לתוך התערובת ולערבב.
  • 8 להעביר לתבנית עם נייר אפייה משומן ולפזר מעל את שאר עוגיות האוראו.
  • 9 להכניס לתנור ולאפות כ- 25 דקות או עד שמוכן.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 37.8% 8.9% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב