דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז שוקולד ועוגיות אוראו
בראוניז שוקולד ועוגיות אוראו
בראוניז שוקולד ועוגיות אוראו
שילוב מצוין של בראוניז עם אוראו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 להעביר את השוקולד והחמאה לקערה, להמיס במיקרוגל ולערבב מדי פעם עד לאיחוד החומרים. להניח בצד לצינון עד להכנת הבלילה.
  • 3 להקציף את הביצים עם מקל הוניל (המרוקן מתוכן) כדקה, להוסיף חצי מכמות הסוכר ולהקציף עוד דקה.
  • 4 להוסיף את הסוכר הנותר עד להכפלת הנפח.
  • 5 להוסיף את תערובת השוקולד לבלילה.
  • 6 להוסיף את הקמח, אבקת הקקאו והמלח, ולקפל בעדינות.
  • 7 להוסיף 3 עוגיות אוראו חתוכות לתוך התערובת ולערבב.
  • 8 להעביר לתבנית עם נייר אפייה משומן ולפזר מעל את שאר עוגיות האוראו.
  • 9 להכניס לתנור ולאפות כ- 25 דקות או עד שמוכן.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את מקל הוניל.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328434
חלבונים (גרם)4.94 6.54
פחמימות (גרם)2939
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.12
שומנים (גרם)20.91 27.73
מתוכם שומן רווי (גרם)11.49 15.23
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)131.45 174.3
נתרן (מ"ג)126.94168.32
סיבים תזונתיים (גרם)0.39 0.52
מים (גרם)14.5319.27
ויטמין A (מק"ג)38.6351.22
ויטמין B (מ"ג)0.540.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.5616.65
ויטמין B12 (מק"ג)0.210.28
ויטמין D (מק"ג)0.510.68
ויטמין E (מ"ג)0.260.34
ויטמין K (מק"ג)0.090.11
סידן (מ"ג)14.1818.8
ברזל (מ"ג)0.460.61
מגנזיום (מ"ג)5.16.77
זרחן (מ"ג)49.6465.82
אבץ (מ"ג)0.330.44
אשלגן (מ"ג)35.6347.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.450.6
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.49
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)11.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.931.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 37.8% 8.9% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.