דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

434 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטו ביתי משודרג
פסטו מקורי בהכנה ביתית קלה ומהירה
  • 1 מכניסים לקערה/כוס גבוהה את הבזיליקום, הפטרוזיליה, השום, החרדל, הפיסטוקים והקשיו, וטוחנים בעזרת בלנדר מוט, תוך כדי הוספה איטית של שמן הזית, עד להגעה למרקם עיסתי.
  • 2 מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 3 שומרים במקרר (אפשר לשמור למשך שבועיים-שלושה).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מעולה לדגים/עוף בתנור, סנדוויצ`ים, טוסטים ופסטות. בשל הנטייה של הבזיליקום להשחיר במגע עם האוויר, מומלץ לשמור אותו עם מעט שמן זית מעל הממרח כדי לתת לו שכבת הגנה.

ממרח הפסטו חריף יחסית בגלל השום הטרי ולכן יש להיזהר עם כמות הפלפל השחור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 52.1% 13.8% 27.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.27 (1.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב