דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקיים בתנור עם תפוחי אדמה
  • 1 לחמם תנור לחום של 220 מעלות.
  • 2 להניח את עמילן התירס בקערה קטנה. להרטיב את השוקיים ולגלגל כל שוק בעמילן תירס.
  • 3 להכין משחה משאר המצרכים ולמרוח את השוקיים. למרוח גם את תפוחי האדמה.
  • 4 להניח דף אפיה בתבנית פיירקס. להניח את השוקיים בתבנית ומעל את תפוחי האדמה, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ- 15 דקות.
  • 5 להוריד את חום התנור ל- 200 מעלות ולאפות עוד כ- 10 דקות.
  • 6 להוריד את נייר האלומיניום ולהמשיך לאפות עד רך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 9.5% 31.5% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב