דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (12-15 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ספירלה שכבות במלית קרם לוטוס ושוקולד
עוגת ספירלה שכיף לאכול לצד נס קפה חם
  • 1 בקערת המיקסר לשים את הביצים השלמות וסוכר הוניל, ולהקציף עד שהקצף מתחיל לעלות.
  • 2 להוסיף את הסוכר בכמה פעמים ולהקציף 5-7 דקות עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • 3 בקערה לערבב את הקמח ואבקת האפייה.
  • 4 להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 5 להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והמים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 6 לשפוך 3/4 מתערובת העוגה לקערה אחרת.
  • 7 להמיס במיקרוגל את השוקולד וכף השמן.
  • 8 להוסיף את השוקולד לקערה עם רבע תערובת העוגה.
  • 9 לשמן תבנית עגולה מס` 26/28.
  • 10 להניח במרכז התבנית מצקת גדושה מתערובת העוגה הלבנה.
  • 11 במרכזה להניח מצקת מתערובת העוגה השוקולדית, וכך חוזר חלילה עד לסיום התערובת.
  • 12 לאפות בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 35-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. לקרר היטב.
  • 13 לחצות את העוגה לשניים.
  • 14 להמיס במיקרוגל את ממרח הלוטוס.
  • 15 להמיס בסיר קטן את כל מצרכי הקרם.
  • 16 להניח בתבנית את אחד מחלקי העוגה.
  • 17 למרוח עליו את ממרח הלוטוס וליישר.
  • 18 להניח את חלק העוגה השני ומעליו למרוח את קרם השוקולד.
  • 19 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26/28.

אין צורך בקירור במקרר. העוגה טעימה עוד יותר לאחר חימום קל. תוספת של הבת שלי: לפרוס פרוסות בננה מעל ולחמם את העוגה. העוגה כבדה - יש לפרוס לפרוסות דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 28.6% 8.8% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב