דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי לימון מרנג קל להכנה
פאי לימון טעים וקל להכנה
  • הקלתית:
  • 1 להמיס את החמאה.
  • 2 לרסק במעבד מזון את הפתיבר עם החמאה המומסת עד ליצירת תערובת מוצקה.
  • 3 לשטח את התערובת על תבנית הפאי בתחתית ובדפנות, ולהכניס למקרר למשך שעה.
  • קרם הלימון:
  • 1 לערבב את הקורנפלור עם 100 גרם אבקת סוכר בסיר קטן, להוסיף את מיץ הלימון והמים, ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 להמשיך לערבב ולחמם על אש קטנה עד לקבלת תערובת סמיכה, להוריד מהאש ולהוסיף את החלמונים, החמאה וגרד הלימון.
  • 3 לקרר 10 דקות, למרוח את התערובת על הקלתית ולהכניס למקרר כשעתיים (אפשר לילה שלם).
  • 4 לחמם תנור לחום של 235 מעלות.
  • 5 להקציף את החלבונים עם 50 גרם אבקת סוכר לקצף יציב. ליצור עם מזלף עיגולים מעל הפאי עד לכיסוי.
  • 6 להכניס את פאי הלימון לתנור ל- 5 דקות והפאי מוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי 26.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 31.7% 5.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב